Site icon Adaero.dk

Eldrevede brændeflækkere – Alko

Hjemme i baghaven er det mest praktisk med en eldrevet brændeflækker. Den kan startes og stoppes nemt og enkelt, og så larmer den ikke lige så meget som en benzindrevet brændekløver.

Alko er et Østrigsk mærke, som i Danmark distribueres fra det gamle Danske Ginge mærke til de fleste større byggemarkeds kæder og supermarkeder.

Brændeflækker Al-ko khs 3704

Der er ingen tvivl om, at jeg foretrækker en eldrevet brændeflækker. De er billigere end benzindrevne brændeflækkere, og så larmer de som nævnt mindre. Det er nemmere at få børnene med på at betjene en eldrevet, selvfølgelig med en voksens konstante overvågning, men det er en stor hjælp.

Alko

Al-ko mærket som det markedsføres under når det er brændeflækkere, har en lang historie bag sig, og blev startet i Tyskland i 1931. Det er et mærke der står for kvalitet og hører til i den billige ende, og så er alle haveredskaber produceret i Østrig. Som de siger: engineered in Germany, made in Austria.

Produkterne er kvalitet, og de tør påstå det er Quality for life 🙂

I Danmark bliver Al-ko solgt af de større kæder, og selvfølgelig også XL-byg

XL-byg

XL-Byg har et mindre udvalg af eldrevne brændekløvere. Faktisk har de lige nu kun tre: Den “billige” der gør arbejdet, mellemudgaven der giver lidt ekstra komfort og den lodrette der koster mest, men også kan klare mest, og har den bedste komfort og hastighed. Det er ikke markedets billigste, men kvaliteten er i top.

...

Hold dig varm 🙂

Michael Bredahl

Exit mobile version