Site icon Adaero.dk

Eldrevne brændekløvere fra Texas

Texas brændekløver Power split 540h brændeflækker

Texas brændekløver Power split 540h brændeflækker

Med Texas brændekløvere får du et kvalitetsprodukt, der kan holde år efter år. Når du skal kløve brændet hjemme, er det en klar fordel, at du har en eldrevet brændekløver. Den larmer mindre, og er nemmere at tænde og slukke efter behov.

Når du vælger Texas har du samtidig et mærke, hvor du kan få reservedele hvis uheldet er ude, hvilket jeg personlig synes er rigtig godt. Når ungerne hjælper til, er det ikke altid brændet ligger lige, og nogle gange bliver brændekløveren belastet unødigt, i et uopmærksomt øjeblik.

En yderligere fordel ved Texas er, at det er et Dansk produkt, og det vil jeg selvfølgelig gerne støtte. Du får mange forskellige modeller at vælge imellem, her har jeg fokuseret på tre, for at give dig en ide om den billigste, den middelmådige og den bedste løsning 🙂

En rigtig god fordel ved at bestille direkte hos Texas er, at du selv kan vælge leveringsmetoden. Personligt foretrækker jeg GLS pakkeshop, fordi der altid er en shop der har længere åbent, end post danmark.

Du skal selvfølgelig vælge ud fra dit behov. Hvis du ikke kløver mere end et par rm om året, kan du nøjes med en billig brændekløver. Men lige så snart du står med bare 10 rm der skal kløves og stables, vil du sætte pris på den hastighed, som du får ved de dyreste modeller.

...

Hold dig varm 🙂

Michael Bredahl

 

Exit mobile version