Site icon Adaero.dk

Køb hos JNA og støt velgørende formål

Vi ved alle sammen at der findes en masse forfærdelige ting i denne verden. Lige nu fylder corona pandemien utrolig meget globalt, men man må endelig ikke glemme nogle af de andre ting som lider under den her pandemi. Mange sponsorerer lige nu forskning inden for corona, og de mutanter der findes. Dette fjerner dog noget af den støtte som fx kræftens bekæmpelse og julemærkefonden har brug for.

Hos JNA er det vigtig at der bliver fokus på det større billede, som de selv siger ”findes der mere i verden end døre og vinduer” Derfor støtter de både kræftens bekæmpelse, og julemærkefonden med erhvervs sponsorater. Kræftens bekæmpelse og julemærkehjemmene støttes af JNA, og det har haft en utrolig værdi fro dem. Især under denne pandemi. Dette giver selvsagt firmaet noget mere værdi, man betaler nemlig ikke kun for dine nye vinduer, men man støtter også op om et hjertevarmt firma, med gode værdier. At støtte op om noget der er større end en slev er for os en vigtig værdi.

I dag vælger flere og flere firmaer det lokale, og personlige niveau fra. Penge fylder mere og mere, og vi bliver mere industrialiserede og teknologiske. Derfor er det rart at læse om et firma som JNA der sætter fokus på de små,, man kan lave som firma. De store kyniske virksomheder, som ansætter og fyrer folk som robotter er så langt fra JNA, som overhovedet muligt. Vi synes det er vigtigt at støtte op om noget større end os selv, som JNA udmelder.

Køb ind hos JNA og støt et godt formål. Foto: Unsplash

Værdier

At man som firma har nogle værdier kan betyde mange ting. Det kan have fokus på firmaet målsætninger, medarbejdere eller image. Det er mange forskellige faktorer for et firma som JNA, dog synes vi de skulle have større positiv respons på deres velgørenhed. De har valgt to sager, som betyder noget særligt for deres firma, og på den måde viser de en ny form for interesse som firma. Kunden køber ikke kun en ydelse, men kan gøre det med god samvittighed, og bidrager til en større sag. Man kan finde JNA vinduer på proff.dk.

JNA er et firma der producerer, monterer og fremstiller special designede døre og vinduer. De går op i deres håndværk, og har mange engagerede medarbejdere. Hos JNA betyder hver enkelt medarbejder noget, og det er en høj priotet at medarbejderne har god trivsel, og sikkerhed på deres arbejdsplads. Man kan komme ud og snakke med JNA til forskellige messer. Samtidig kan man også få aftalt en god handel, med fokus på dine behov, og med en prisgaranti du ikke finder andre steder.

Ville ønske de kunne hjælpe mere

JNA udtaler sig også om at de ville ønske at de kunne støtte flere sager, eller bare støtte dem de allerede har nu mere. Matilde Alons, marketingschef hos JNA vinduer og døre siger også “Vi udvælger vores sponsorater nøje, og det er betydningsfuldt for os at koncentrere vores indsats om nogle få sager, som står os særligt nær – netop derfor har vi altså valgt at støtte netop Julemærkehjemmene og Kræftens Bekæmpelse; to mærkesager som fylder enormt meget i vores hjerter”

Dette viser et kæmpe stort overskud fra firmaet, og en super positiv måde at udmelde sådanne ting på. Hos JNA bliver der derudover også lagt meget fokus på at udvælge de helt rigtige sager, og på den måde bidrage til tendensen til at støtte velgørenhed. Ved at sætte et godt eksempel inspirerer de nemlig andre firmaer til at gøre det samme.

Fordele

Du får en masse gode ting med JNA, men der er nogle få vi ikke har fået nævnt endnu. Fx er JNA energi og CE-mærket, dette betyder at du ligger dine penge i et firma der også er opmærksomme på miljøet. Deres hjemmeside er E-mærket, så du er sikker på en sikkerhandel uden nogle personlige risikoer. Og sidst men ikke mindst har firmaet 10 års garanti, som sikrer dig god service.

Vi håber derfor at du vil vælge at ligge dine penge hos JNA, og på den måde være en del af noget større end dig selv. Vi har givet dig en masse guldkorn om JNA, og en masse fordele ved at ligge dine penge lige her.

Exit mobile version